nattstad

FÖRLÅÅT KÄRA BLOGGISCH. MEN NU TÄNKER JAG BYTA TILL NATTSTAD. NI HITTAR MIG HÄR HÄR OCH HÄR. SES DÄÄÄR :D

dunkar huvudet i väggen

Hallååådär. Kom hem rätt tidigt idag och sitter med Jullanpullan och letar sommarjobb, wihu. Orkar inte leta lägree så ska väl hitta på nå' kul snart. Möte ikväll oxå, yees. Haha tråkar ut er för mycket, ska bli bättre på det här och ny design är påväg också, det kommer bli asbra ska ni se. Höres'.
Instagrambild på mig och mojjet.

gymnasieval

Okejokejokej, är jävligt irriterad på alla statusar som ligger ute på facebook just nu. '' vilket gymnasium ska jag gå på?''  '' Vad ska jag välja för linje?'' 

Okej visst om ni är osäkra på vad ni ska välja osv men grejen är den att det är ni själva som ska tänka efter inte vännerna på facebook. Det är DINframtid och ingen annans. Så snälla, tänk själva. Om det finns flera ni vill välja i mellan och verkligen inte kan bestämma er, varför inte bara sätta sig ner med sina föräldrar, mentor eller syv? Asså dom om någon kan ju hjälpa er. Vet att jag inte ens ska bry mig om det här men först kommer de en status '' aokej amen visst'' Sen kommer det 012i8498195787587 till och då blir man jäääävligt irriterad. Tack oh hej.
 

SO

Hallå, har so just nu och sitter i ett grupprum med Jullanpullan. Ska redovisa om kretsloppet snart, wohoo tagga. Måste jobba nu så vi hörs senare när jag kommer hem eller nått, yeeeey.

ingen sjukdom

baraa så alla vet hade jag aldrig magsjukan utan jag spydde för jag hade sån jävla smärta i min mun/tänderna. Haha så oroa er inte.


gott och blandat

tjaa, sitter och äter godis just nu. Väntar på att scooby doo ska börja på sexan. Ikväll ska jag va hemma och försöka bli riktigt frisk, för imorgon ska vi fira papi. Jaja nu börjar det så vi hörs sen.

i know it's hard

Hej på er, förlåt för jag inte uppdarterade er igår men låg hemma och spydde hela kvällen och somnade vid tio ungefär. Idag mår jag bättre, kan äta och sådär vilket jag inte kunnat gjort på typ tre dag så papii tror jag är på bättringsvägen. Haha fan va äckligt att jag ens skriver det där men aya yolo typ. Vi hörs
Ska fixa om designen och headern så fort jag mår bättreee, hehe bjuder på denhär bilderosen.

bild

haha fan va kul det är att mobilblogga. Slutar om typ tjugo minuter och har bild just nu, sjäälvklart så gör jag reklam för bloggen, haha ;)


tandläkaren

hallå, va nyss hos tandläkaren och är påväg mot skolan. horställnig säger jag bara. Ser ut som kaptenkrok just nu ..



eget företag

Haha gissa vem som är bäst och har fått internet fungera igen? Jo jagjagjag och åter igen jag. Haha nejrå, sitter i vilket fall på rummet och har precis gjo lite No. Och förövrigt lyssnar jag på fett gammla låtar, haha hitta en av min brors gammla skivor. Vill gråta till vissa låtar. Haha nejmen aa. Igår snackade jag och mamma om att jag måste skaffa mig ett sommarjobb nu till sommaren. Har funderat på att rasta hundar/ hundvakt eller sitta barnvakt. Haha älskar barn men är asrädd för hundar men mamma tyckte det lät som en asbra ide. Blir ju som om man skaffar ett eget företag, typ. Julia och jag ska försöka hitta ett braigt sommarjobb tillsammans hade vi tänkt. Men nu ska jag plugga vidare så vi hörs!

inget internet

Hallådär, har inte haft något internet hemma på ett bra tag nu och det går inte blogga från mobilen. DAMP. Jaja, är i skolan nu och har SvenskaEngelska.Slutar vid halv fyra idag och när jag kommer hem ska jag försöka starta om internet grejen och se om det fungerar hehe. Men aa så vi hörs senare isåfall. Pussen.
 

allting kommer gå så bra

Heej. Kom hem för ett tag sen och är helt snurrig och trött som en liten bebis. Allt spårade sönder så ringde far min och bad han hämta mig, har snackat i telefonen med Marcus sen jag kom hem tyyp, haha alltså. Jomen aa har match tidigt imorgon så hinner nog inte uppdatera innan vi åker. Sov gott osv så hörs vi imorgon finisar!

party People

tjaa, har precis fixat mig och ska till Julia på middag strax. Hoppas ingen av våra kompanjoner läser dethär för det ska bli en överraskning (ingen vet att jag kommer, hehe) förutom Jullan dårå. jaja, hörs mer när jag kommer hem, pussen


grymt.

Fyfan vad jag är nöjd. Vu var så bra att jag inte finner ord. Nu taggar vi om inför 1 februari då vi tar lindköping med storm. Haha, ska poppa mig lite popcorn ioch snacka skype hade jag tänkt. Vi får höras av mer imorgon. Pussen.
Suddig bild men den är direkt inpoterad ifrån insatagram så klaga icke på kvalieten.

danskarusellen

Förlåt för min dåliga uppdatering men internet har inte fungerat som det ska dom senaste dagarna, men nu är jag igång igen. Om en timme ungefär åker jag och mamma till HagebyHus där hon släpper av mig. Det är nämligen dax för danskarusellen ikväll vid sju, är så jävla tagad & närvös så det finns inte. Har glitter upp till ögonbrynen och håret är precis asplatt. Det här kommer bli så himla braaa! Och ni får absolut inte glömma att komma dit och kolla när SEVEN och massa andra gryma dansare dansar som aldrig förr, röstaa på SEVEN btw ähä.
Kan inte va seriös på bilder just nu, är så jävlaa speedad.

simpson

Tjaa, kollar på simpsons som valigt. Har tvättat löshåret och fixat med lite små saker nu sen jag kom hem från stan, ska kolla på nån ny serie som börjar på fyran snart och så ska jag måla naglarna, kul va? eh nae. Bloggen sugeeer, ge mig tips på vad jag kan blogga om, ni kan nå mig på min mejl - [email protected] - brabra tacktack pusspuss & godnatt finisar.

det här är diamanter

Hallåhallå, sitter i sägen och kollar på tv håller dock på att somna vilket jag absolut inte får göra för då lär jag inte kunna sova ikväll men aa. Ska följa med mamma till stan och farmor osv lite senare iallafall. Första skoldagen idag oxå, helt okej faktiskt har verkligen saknat jätte många ifrån skolan. Jaja blablabla, vi hörs!
Bild på mig och Malin ifrån skolan, helt döda haha.

fem sanningar

1. Jag har aldrig blåa jeans på mig offentligt haha, bara när jag är hemma eller så typ.
2. Mina förebilder är Nicki Minaj för hon vågar verkligen stå för vem hon är och hon är verkligen stark med tanke på hennes bakrund. Och sen har vi ingen mindre än Jennifer Lopez, haha hon är allmänt snygg och dansar som en gud.
3. Jag har inga drömmar utan jag lever i nuet
4. Jag böjer på min tår hur ofta som helst, älskar när dom kläcks haah eller knäcks va man nu vill säga.
5. Jag älskar south park, haha alla mina vänner kollar på gg osv så kommer jag helt ensam hatar verkligen sånna serier men älskar tjej fimer lol.

han är inte bra för dig, snälla ge dig av

Hallå där, vakna för ett tag sen och måste byta om lite snabbt för ska iväg och dansa nu vid fyra. Ska även ha möte vid halv sju med handbollen så hinner nog inte blogga där imellan så idag kommer det inte heller bli så jävla bra uppdatering, hoppas ni överlever. Ikväll kör vi nått kul typ fem sanningar eller nått, känner att bloggen är fett tråkig förstår ni hehehe. Nejvars men vi hörs ikväll igen. Pusspuss.

skyype

Hallåhallå, statistiken sjunker och min uppdatering suger. Måste verkligen bli bättre på det här. Snackar iallafall med några i skype och kollar på tv. Imorgon ska jag dansadansadansa & gå på möte men de tar vi då hiho.Tycker även ni ska klicka er in på mina fina vänners blogg. www.juliangelica.devote.se Det är Angelica & Julias blogg och dom är sjukt mycket bättre på att uppdatera än vad jag är, haha.. Har även börjat använda internet  igen istället för google saken, funkar så sjukt mycket bättre.

håll den hårt i handen

 
Tja, kom typ precis hem och ligger i sängen med 4395897 täcken och filtar på mig, så jävla kallt. Nej men aa igår gick jag och Julia på bio för att ''fira'' hennes födelsedag. Jävla bra film va de iallfall, dock kommer jag inte ihåg vad den heter med än Jack. Ikväll har jag två altenativ på vad jag ska göra, får se lite senare vilket av dom det blir hehe. Höres babe's.
 

jag kunde inte bry mig mindre

Godmorgon fina ni, vakna för en timme sen ungefär utav att min TV slogs på helt plötsligt. Läskigt. Är ensam hemma så ska dra på musik och städa och försöka hinna fota lite nu hade jag tänkt. Ikväll sen drar jag in till stan och sover hos Julia, standard haha.

du kommer aldrig komma tillbaks

Hejhallå, håller på att dö av förkyldningen. Ligger ner bäddad i sägen och känner hur det dunkar i huvudet och värker i hela kroppen. Har iallafall både dansat och tränat handboll idag och är nöjd över dagens insatts. HAHA asså vad leker jag? Jaja, ska dra på en film snart iallafall och försöka somna tidigare än tidigast idag. Säger godnatt med det här inlägget. ♥
Bjuder på den här ascoola bilden på våran dansgrupp SEVEN. På onsdag kör vi riktig fotografering, haha. 

1 januari 2013

Haha yes, överlevde 2012 va verkligen rädd att jorden skulle gå under där ett tag. Har precis ätit kebab och ligger nu ner mosad i min säng. Så jävla skönt det är. Känns dock som om klockan är elva och inte sju. Jaja, ska se mumien senare ikväll i vilket fall så får försöka hålla mig vaken, haha lycka till.