nyårsafton

 

nyårslöften

Fick en fråga om jag inte kunde säga mina nyårs löften och det gör jag jätte gärna men jag tror faktiskt att jag fixar det i ett video inlägg till imorgon eller måndag. Ska gå ut till vardagsrummet och kolla på tv ett tag tror jag. Länge sen jag såg på south park btw så drar väl på ett avsnitt av det lite senare, hehe godnatt påer.
Fixade mina naglar förut men är fett jävla onöjd så ska göra om dom strax hehu.
 

Hobbit

Hej hej hallå, kom nyss hem. Har varit på stan och ävent sett på bio med pappa och min lillasyster. Hobbit i 3D, jävla bra film asså ångrar verkligen inte att jag gick. Haha är en sagan om ringen nörd så längtar som en jävla get tills nästa del släpps gaah kommer hinna dö av längtan. Fick nagellack förut så ska sätta mig och måla naglarna tills imorgon. Är sjukt taggad inför nyår, det kommer bli så jävla bra! Är ni taggade? 

Felix Kaldenvik

Hej Felix jag vet att du så gärna läser min blogg och att du älskar mig mer än allt annat på jorden så tyckte du va värd ett eget inlägg på den här bloggen. YOU GO BOY ♥♥♥

if you live for something, you're not alone

 
Jag och bebo sitter hemma hos henne och väntar på Emilito som kommer hem vid tio. Får se ifall vi träffar andra sålänge hehe. Puss från oss alla till er alla och ha en riktig fin fredags kväll.♥

musik bre

 
 

livet går fort, det är svårt att hänga med

Haloj, vaknade precis och är pigg som jag vet inte vad. Ska klä på mig snart och dra ut med kameran min ett tag och bara fotafotafota, så himla vakcert ute med massa snö och solen som faktiskt är framme idag hehe. Ska försöka hinna städa mina rum idag också så folket har nånstans att sova på nyår, haha jaja ska börja fixa mig nu. Hörs sen.

take care

Förlåt för min dåliga uppdatering. Idag har jag iallafall umgåts med Julia och senare mot klockan sex drog jag på träning, riktigt kul träning faktiskt. La mig precis i sängen och ligger just nu och kollar på Underbara älskade. Haha btw, valde ett xbox igår.

jag borde ha älskat dig

Hej allihopa. Har precis pakat upp alla presenter och ställt dom på sin rätta plats, är verkligen nöjd. Fick ju massa pengar så jag kan köpa mig precis vad jag vill i ''efterjulklapp'' & just nu lutar det mot en Iphone eller ett Xbox360. Haha, är jätte osäker på vad jag ska välja. Förövrigt så ska jag dra på en film & somna till den, är verkligen dötrött så blir inga mer inlägg idag. Sovgott sötisar.

tonight i wanna show you off

Hallå, vakna för ett tag sen & kollar på Aladin just nu. Vid tolv kommer det folk hit igen precis som jag skrev igår. Skriver lite senare igen, men tills dess får ni ha det asbra!

Tomten är far till alla barnen

Tja, har precis bytt om till mjukiskläder och kollar på tomten är far till alla barnen med pappa & mamma. Förövrigt har dagen varit sjukt grym, alltid lika kul att ha '' stor släkten '' här. Har fått massvis utav presenter och är hur njd som helst. Imorgon kommer mina syskon och mormor & morfar hit & så ska vi fira lill- jul. Nu ska jag kolla klart & sen sova, hoppas eran Jul va lika grym som min.
 

God Jul

Sådär nu börjar gästena rulla in och julstämmningen är på topp. Tänkte bara kika in och önska er alla en riktigt god jul och så hörs vi lite senare mot kvällen när alla åkt hem. 

bara minuter kvar

Tjolahopp, har spelat bingolotto med far min och vunnit 100 spänn tror nästan det här ska bli min nya grej. Nejrå men som ni ser är designen och headern jätte anorlunda mot förut men ska dock byta ut headern till en mer personlig. Men det gör vi någon annan dag för nu ska jag somna till step up 3 och tagga upp för morgondagen. Sovgott & godjul på er! ♥

sommarsnö

Hallå hallå, ska fixa till disignen och headern nu hade jag tänkt. Vid halv tre åker jag in till stan och kör ett fett jävla danspass med härliga tjejor. När jag kommer hem sen ska vi äta nått gott och spela bingolotto. Bloggar mera senare när jag är hemma igen!

höj volymen så högt att det blir äckligt

Hallådär. Har kollat på high school musical och ska kolla skräckis med far min snart. Ska frsöka komma i säng rätt så tidigt ikväll. Hehe. Bara.Två.Dagar.Kvar.
Saknar värmen och saknar min Jillis.

allting kommer gå så bra

Hallå, har bestämmt mig för att stanna på blogg men vi får se hur det går med det. Iallafall så idag händer det ingenting, ska kolla på filmer hela kvällen och tagga upp inför en heldag dans imorgon som kommer bli skitkul. Och oroa er inte för header, ska fixa den också.

spiderman